top of page

Et stråtag er et smukt tag og et godt tag, når det bliver lavet ordentligt.Jeg har med glæde drevet selvstændigt tækkefirma siden februar 1998. En enkeltmandsvirksomhed hvor jeg til større opgaver får hjælp af en eller flere underentreprenører. Jeg har et samarbejde med andre lokale selvstændige tækkemænd. Alle professionelle folk der kan deres fag. I hver opgave deltager jeg selv aktivt på taget og tager til enhver tid ansvaret for, at vi leverer et stråtag af højeste kvalitet, i fuld overensstemmelse med hvad jeg har aftalt med kunden.Det er mit mål at udføre det bedste tækkearbejde branchen kan levere. Til glæde for alle.

Jeg er medlem af Dansk Tækkemandslaug for at have dialog med andre dygtige tækkemænd til fælles inspiration og for at sikre at vi sammen  udvikler os selv og faget hele tiden.

Samtidig er jeg tilknyttet BygGaranti, kundens økonomiske garanti for at modtage et stykke kvalitets håndværk.Det vil være en fornøjelse også at få lov at lave jeres nye tag. Kontakt mig og lad mig give et uforpligtende tilbud.

bottom of page